Noticies Junta Local Fallera

ÚLTIMES NOTICIES

 

XXXIV CONCURS DE CARTELLS ANUNCIADORS FALLES 2024

Torna el concurs de cartells per a anunciar l'arribada de les Falles!

Si el disseny, l'art i la festa valenciana per excel·lència són la teua passió, aquesta és la teua oportunitat de formar part de la promoció de les Falles a Cullera. La Junta Local Fallera amb el suport de l'Ajuntament convoquen la 34a edició d'aquest concurs.

Ja pots trobar publicades les bases amb tots els detalls i indicacions que has de seguir per tal de participar. Recorda llegir totes les pautes amb deteniment i assegurar-te de complir-les.

Esperem amb ganes la teua proposta. Molta sort!

 

Descàrrega les bases des d'ací

Aquesta vesprada s’han aprovat en la reunió de delegats de cultura algunes de les bases dels concursos culturals de les Falles 2024, entre elles les pautes de la Mostra de Sainets, que a partir del present exercici passarà a denominar-se “Mostra de Sainets Domenech Garcia”.

Des de la JLFC s’ha volgut realitzar aquest homenatge pòstum a Domenech, expresident de JLFC i gran amant de les arts escèniques.

 

 

Aquesta vesprada ha sigut reelegit com a president de la Junta Local Fallera de Cullera Jose Luis Renart i Català per als pròxims dos exercicis fallers. 

Jose Luis Renart ha estat al capdavant de la JLFC els últims quatre exercicis fallers. 13 de les 16 comissions falleres han donat suport a la seua candidatura.

Enhorabona!

 

 

La Junta Local Fallera de Cullera ha acompanyat aquest matí a les falles Raval de Sant Agustí, Taüt, El Canet, Rei en Jaume I i Xúquer en la Festa de les Lletres Falleres, que ha tingut lloc al teatre romà de Sagunt. 

 

Així, volem donar l’enhorabona a l’AC Falla Rei en Jaume I que ha estat la guanyadora del Premi Malva al Millor Poema Satíric d’un Llibret de Falla amb el poema “Naturalment, la banca està malament” obra de Paco Fernández Ruiz.