La Junta Local Fallera ha acompanyat a la Falla Raval de Sant Agustí en l’acte de presentació que ha tingut lloc aquest dissabte a la Sala Santy.

Així, volem donar l’enhorabona a Erik Benítez Mateu, President Infantil, Aina Sala Gallego, Fallera Major Infantil, i Angeles Beltran Alcazar, Fallera Major, i en general, a tota la comissió que aquest any commemora el seu 50 aniversari.

 

La falla Plaça Mongrell ha realitzat l'acte de presentació dels seus màxims representants: Dany Climent i Herrera, President infantil, Vera Garcia Miguel, Fallera Major infantil i Laura Ripoll Beltran, Fallera Major.

Des de la Junta Local Fallera, present a l'acte, volem donar l'enhorabona a tota la comissió, sobretot als seus màxims representants.

Aquest divendres s’ha disputat la fase final del campionat de fútbol sala sénior al pavelló municipal, i els resultats han estat els següents:

 

🥇Falla Taüt

🥈Falla Raval de Sant Agustí

🥉Falla Passeig-Mercat

 

Enhorabona a totes les comissions.

 

Aquesta vesprada ha tingut lloc al saló multiusos del mercat municipal el campionat de Fallera Calavera. Les falleres i fallers s’ho han passat d’allò més bé jugant a aquest joc de cartes autòcton.

El campionat ha finalitzat de la següent manera:

 🥇Falla El Canet

🥈Raval de Sant Agustí

🥉Plaça Alboraia

 Enhorabona a totes les comissions, en especial a les guanyadores.

 

Aquest dissabte la Junta Local Fallera també va assistir l’acte de presentació de Jorge Lafarga i Muñoz i Ariadne Llopis i Ruano com a President Infantil i Fallera Major Infantil de la falla Passeig-Mercat.

 

 

Enhorabona a tota la comissió.