• JUNTA LOCAL FALLERA DE CULLERA
  • SliderShow2
  • SliderShow3

Noticies Junta Local Fallera

Susi Melià Peiró, experta en relacions públiques i fallera de Taut, ha estat elegida nova presidenta de la Junta Local Fallera de Cullera, en obtenir el suport de 10 de les 15 comissions censades a la ciutat.

 

Susi Melià, de 42 anys, ha estat escollida per a un mandat de dos anys i serà la segona dona a estar al capdavant de l'organisme faller de Cullera, després dels dos anys de gestió de Loles García Mancebo (2015-2016 i 2016-2017) .

Segons han informat fonts de l'organisme faller, l'altra candidata, la fins ara presidenta de la Junta Local, Loles García Mancebo, ha obtingut 4 vot de l'assemblea de president celebrada ahir a la nit. Es va registrar també un vot en blanc.

Entre les propostes incloses en el programa amb què Susi Melià es va presentar a la presidència de la Junta Local Fallera de Cullera figuren: establir el quart dia de festa (actualment només hi ha tres), ampliar els actes de la Crida, convocar un concurs de xarangues, creació de la nit del foc i recuperació de la mascletaes i establir un premi per al ninot indultat per votació popular (actualment ho vol, un jurat).

Llicenciada en Ciències de la Informació, en l'especialitat de Relacions Públiques, Susi Melià és gestora de salut en una mútua d'accidents de treball. Fallera des dels 14 anys en la falla del Port, va passar després a Taut on ha exercit els càrrecs de secretaria i responsable de protocol, entre d'altres funcions. També ha estat vicepresidenta de Junta Local Fallera i al setembre de 2013 va ser una de les promotores de La Traca fallera, una revista mensual d'informació sobre la festa, que no només se centra a Cullera sinó que inclou abasta altres pobles limítrofs.

En un programa basat en el diàleg, també es proposa establir un premi a la falla més sostenible i un altre premi a la crítica local i elaborar una ordenança per a activitats a la via pública que facilitin les actuacions de les comissions, així com la recerca nous patrocinadors i ajudes de les administracions públiques.

L'equip de treball de la Susi Meliá a la Junta local està integrat per 6 àrees al front estan Quique Renart (la Bega, Àrea Econòmica), Dunia Valero (Taut, Àrea Administrativa), Juan Roig (El Canet, vicepresidència primera-Cultura) , Juanjo Nicolau (Rei en Jaume, vicepresidència segona-Festes), Bea Soriano (Mongrell, vicepresidència tercera-Esports) i José Vicente Campello (La Bega, vicepresidència quarta-Comunicació).

Completen l'equip altres 22 delegats, el que eleva a 13 les comissions representades en el nou equip de treball. No tenen representació les comissions de País Valencià i Plaça d'Alboraia.