Aquesta vesprada membres de la Junta Local Fallera de Cullera han estat en la presentació dels Premis de les Lletres Falleres.

Per primera vegada, aquest acte ha tingut lloc a la nostra localitat amb motiu de la inclusió de la Falla Taüt a la Federació de Lletres Falleres. La comissió serà l’encarregada de lliurar el Premi Ü a la Millor Il•lustració d’un Llibret de Falla.

Enhorabona.

Aquest diumenge s’ha disputat al Pavelló Cobert el ja tradicional campionat faller del Trencaclosques. Un total de 13 comissions han participat en aquesta edició i després de resoldre tota classe d’endevilles, problemes i jocs de lògica els resultats han sigut els següents:

🥇1r Rei en Jaume I

🥈2n Del Port

🥉3r. Plaça d'Espanya

Les comissions Falleres de Cullera van presentar la vesprada d'ahir els esbossos dels projectes que plantaran el pròxim mes de març.

 
 
 
 
 
 
 
 

L’acte ha comptat amb la presència dels artistes guanyadors de les diferents seccions de les Falles 2022, els quals han rebut una rèplica en miniatura del premi que van aconseguir.

 
 
 

La nit va continuar amb un sopar de germanor al restaurant El Musical, on es va viure un autèntic ambient de germanor entre les comissions falleres en vistes a les festes que ja s’apropen.