• JUNTA LOCAL FALLERA DE CULLERA
  • SliderShow2
  • SliderShow3

Noticies Junta Local Fallera


Actes Oficials

Vi d’Honor de Nadal, al mes de desembre, es mantindrà la tradicional benvinguda de les festes nadalenques i comiat de l’any als fallers. En el mateix acte, com ve sent costum es farà públic el cartell anunciador de les falles 2021 i s’entregarà el premi al seu autor o autora.

Les Gales Falleres i l’Acte Commemoratiu del ‘L Aniversari de JLFC’ es concretaran les dates més endavant.


Programació Cultural

III Mostra de Sainets a Cullera, unides per la cultura i la solidaritat, participen a benefici d’Anec, Baladre, Afacu i AECC cinc comissions que pujaran a l’escenari el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre.

XXXIV Concurs de Teatre, es durà a terme durant el mes de febrer, concretament del 3 al 19, els dilluns, dimecres i divendres. Podrem disfrutar de 8 obres teatrals dins d’una única categoria de participació on la durada mínima de l’obra s’estableix en quaranta-cinc minuts.

Presentació del llibret de Junta Local Fallera, que reunix informació de totes les comissions falleres de la ciutat, serà presentat a principis de febrer.

Gala de la cultura, prevista per a finals de febrer, acte on es farà entrega dels premis dels concursos organitzats per la delegació de cultura durant aquest exercici 2020-2021.


Programació Esportiva

Pic i Maneta, Tenis taula i Pàdel són els esports que encapçalen el llistat de competicions esportives organitzades per Junta Local Fallera, donant inici als esports individuals amb el Pic i Maneta el 31 d’octubre.
Les competicions esportives grupals com són el Bàsquet, Futbol Sala o el Trencaclosques, entre altres, de moment estan per determinar.


Programació Infantil/Juvenil

Festa infantil de Nadal, manualitats i activitats amb una actuació d’índole infantil per a finals de desembre.

Festa del Cadet, prevista per a la primera quinzena de març.

 

Descàrrega el PDF des d'ací