• JUNTA LOCAL FALLERA DE CULLERA
  • SliderShow2
  • SliderShow3

Noticies Junta Local Fallera

 

El 25 d'octubre, tota la família fallera, vam poder gaudir de l'anomenada Presentació d'Esbossos, organitzada per la Junta Local Fallera de Cullera.

Aquesta, es tracta d'un acte en què donem la benvinguda als nous monuments fallers que tindrem a peu de carrer durant l'exercici faller 2020 i que harmonitzaran a cada comissió i al poble de Cullera, amb el seu conjunt de ninots, elaborats durant mesos, dies i com no, moltes hores de feina.

Aquest any i com a novetat, la JLFC ha considerat oportú comptar amb la presència dels qui són els màxims protagonistes d'un acte com aquest: els nostres artistes fallers. Unificant en aquest acte amb la Gala dels Artistes Fallers. Per això hem gaudit d'aquells, que durant l'exercici passat, van obtenir un primer premi en falles grans o falles infantils i de cadascuna de les seccions. El seu esforç i hores dedicades dins d'un taller, ha de ser reconegut i per tot això moltes gràcies a tots ells.

 

 


Després, vam poder gaudir tots junts d'un sopar i compartir les primeres impressions dels projectes presentats.

Així mateix, ens agradaria donar les gràcies a tots els assistents, perquè la suma de tots ells, és el que fa possible que les Falles de Cullera siguen tradició, festa i cultura.

Finalment, cal recalcar, que durant els dies 26 i 27 d'octubre, quedarà oberta una exposició d'aquests esbossos a l'Auditori del Mercat, sent l'horari d'aquesta de 12 a 14 h i de 18 a 21h.